Италијанска термопластична цевка за LPG

која има огромна предност во однос на бакарната цевка.

- Се избегнуваат хемиските влијанија што ги има бакарот со плинот, кои потоа придонесуваат за намалување на внатрешниот
  дијаметар на цевката, создавање наслаги од честици а и со тоа и намалување на животниот век на плинскиот уред.

- Се овозможува подобар и поголем проток на плин.

 

 

 

   
 
ag.jpgatiker.jpgbre.jpgdenso.jpgfaro.jpgfobm.jpgfvalie.jpgjlm.jpgtar.jpgzprins.jpg
JoomlaMan