Autogaz Centrum ( AG ) е основана пред 15 години.
АG системите се произведени од највалитетни компоненти во модерни- високо технолошки фабрики.
АG може да ги понуди следниве системи:

 


 

 AG Compact  -  450 евра.

- Како што кажува и неговото име тој е компактен и има мали димензии
- Има двојна меморија
- Ги исполнува ЕУРО 4 стандардите
- Гаранција 2 години.

 

 


AG Zenit PRO - 500 евра.


- Има херметичко затворено кукиште со IP67 стандард.
- Во неговото кукиште е интегриран Јапонски процесор со дупла меморија од последната генерација.
- Гарантирана температурна стабилност
- ECU е компатибилен со OBD стандардите понудени на пазарот.
- Во AG Zenit PRO се елиминираат електромеханичките решенија за контрола на електромагнетите и исклучување на бензиските дизни.
- Ги исполнува ЕУРО 5 стандардите.
- Има добиено INPRO награда во AUTOMOTIVE LPG/CNG/LNG Systems категорија, наградата потврдува дека Autogaz Centrum ( AG ) пласира само високо квалитетни производи на пазарот.
- Гаранција 2 години.


 

AG ZENIT PRO OBD (OMVL - дизни)  -  550 евра. AG ZENIT PRO OBD (HANA - дизни) -  590 евра.
   МАКПЛИН е генерален дистрибутер за AG Centrum системите во Македонија.

 

 

 

СИТЕ НАШИ СИСТЕМИ ГИ МОНТИРАМЕ СО:

 

-------------------------------------------------

1. Италијанска термопластична цевка за LPG

која има огромна предност во однос на бакарната цевка.
- Се избегнуваат хемиските влијанија што ги има бакарот со плинот, кои потоа придонесуваат за намалување на внатрешниот дијаметар на цевката, создавање наслаги од честици а и со тоа и намалување на животниот век на плинскиот уред.
- Се овозможува подобар и поголем проток на плин.

-------------------------------------------------

 

-------------------------------------------------

2. Италијански мултивентил за LPG

- Се избегнува прегревање на електро магнетот на мултивентилот, чие што прегревање може да дојде до повлекување на струја и палење на инсталација.
- Се овозможува контнуиран проток на плин кој излегува од резервоарот за плин, што кај турските мултивентили тоа е реткост.
- Долг животен век (животниот век на турските мултивентили е 1 год.)

-------------------------------------------------

 

------------------------------------------------

3. Италијански црева за топла вода.

- Цревата за топла вода не се стврднуваат и кршат, додека турските и бугарските црева за околу една година се стврднуваат, кршат а со тоа е можно е да дојде до губење на целата течност од разладниот систем на возилото и прегревање на моторот.

------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 
ag.jpgatiker.jpgbre.jpgdenso.jpgfaro.jpgfobm.jpgfvalie.jpgjlm.jpgtar.jpgzprins.jpg
JoomlaMan