СТАНДАРДНА СВЕЌИЦА

ПЛАТИНИУМСКА СВЕЌИЦА

IRIDIUM TOUGH СВЕЌИЦА

TWIN TIP СВЕЌИЦА

-Технологија U жлеб: Овозможува подобра потрошувачка на гориво, ефикасно согорувањем помала емисија и одлична издржливост.

-Обувка од НИКЕЛ: Нуди отпостност на топлина (1400 C).

-Состав од бакар и стакло во внатрешноста: помага во диспација на топлината.

-Широк спектар на топлина: Го постигнува најдобриот топлински спектар на покриеност од било која марка.

-1,1 mm платиниумска централна електрода и платиниумска заземјувачка електрода „PIPAK“: обезбедуваат оптимални перформански.

-Супериорна отпорност на еурозија и корозија: Овозможува работа до 100.000 км.

-Посилна искра: Полесно стартување, подобро забрзуванје и подобра ефикасност на согорувањето.

-Бара помала волтажа за да ја запали мешавината на воздух/гориво: Енергетска ефикасност.

-Патентирана 0,4 mm иридумска технологија: Подобро палење и перформански на моторот, намалување на потрошувачката на гориво и издувните гасови.

-Технологија на високи перформанси: Го подобрува животниот век на свекицата и забрзувањето.

-Трајност: Екстра долг животен век и сервисни интервали.

- Заменлива со SIP свекица: За додатна флексибилност и практичност.

остапни со две електроди: Смален ефект на гасење, ја оптимизира работата на моторот.

 -Единствена свекица со Twin Tip технологија: Висок квалитет, високи перформанси.

-Првпат дизајнирана во светот: Прва свекица која овозможува високи перформанси без скапи благородни метали.

-Тенок пипак со 1.5 mm електрода и централна електрода 1,1 mm: Подобро запалување од стандардните свеќици

-Интелегентен дизајн: Ја подобрува потрошувачката на гориво.

-Подобрени перформанси на палење: За сигурен ладен старт и мирно работење на моторот.

-Свеќица со најниска цена за перформансите што ги добивате

 IRIDIUM POWER СВЕЌИЦА

 SIP СВЕЌИЦА

 

 

 

-Патентирана 0,4 mm иридумска технологија: Подобро палење и перформански на моторот, намалување на потрошувачката на гориво и издувните гасови.

-Технологија на високи перформанси: Го подобрува животниот век на свекицата и забрзувањето.

-Трајност: Екстра долг животен век и сервисни интервали.

Заменлива со SIP свекица: За додатна флексибилност и практичност.

остапни со две електроди: Смален ефект на гасење, ја оптимизира работата на моторот.

Посилна искра: овозможува подбри перформански на палење 

- Супериорно согорување: овозможува поголема излезна моќ и поголемо забрзување на возилото
 

- Eдинствена OE SIP (original equipment) технологија: пионер во технологијата на свеќици

- Две ултра-фини, многу издржливи централна и заземјувачка ( пипак ) електрода: произведуваат исклучителна искра и перформанси

- Иридиумска/платиниумска електрода: обезбедува долг животен век на свеќицата до 100.000 км

- Подобра запалливост: намалена потрошувачка на гориво до 5% во споредба со стандардните свеќици

- Подобра ефикасност на моторот: ја зголемува силата на моторот за 4% во споредба со стандардните свеќици

- Намалена емисија на CO2: помогнува во исполнувањето на законите за постојано намалување на емисијата на гасовите

- Трајност: обезбедува долг работен век

- OE (original equipment) избор: избрана како оригинална опрема (OE) од страна на глобалните производители на автомобили

   
  ПРЕПОРАЧУВАМЕ : КАБЛИ ЗА СВЕЌИЦИ и БОMБИНИ / BREMI

 

 

   
 
ag.jpgatiker.jpgbre.jpgdenso.jpgfaro.jpgfobm.jpgfvalie.jpgjlm.jpgtar.jpgzprins.jpg
JoomlaMan