целосна големина

целосна големина
 

 


 

 

.........ОMB МУЛТИВЕНТИЛИ

 

 

 

- Се избегнува прегревање на електро магнетот на мултивентилот, чие што прегревање може да дојде до повлекување на струја и палење на инсталација.

- Се овозможува контнуиран проток на плин кој излегува од резервоарот за плин, што кај турските мултивентили тоа е реткост.

- Долг животен век (животниот век на турските мултивентили е 1 год.)

 

 

 Хомологација: E4 67R – 01 0238 -  /  - Висок квалитет -  /  -  Постојано константен проток на плин  - / -  Произведен во Италија од страна на ОМБ ( водечка фирма  за производство на вентили за LPG и CNG ) -  /  - Постојано константен проток 

 

       

 

 

   
 
ag.jpgatiker.jpgbre.jpgdenso.jpgfaro.jpgfobm.jpgfvalie.jpgjlm.jpgtar.jpgzprins.jpg
JoomlaMan