Германија: Во 1927 год. инжињерот ERNIST BREMIcker го пронајде BREMI и почна со 

производтсво
на каблови за свекици, разводни капи, палци а подоцна со понатамошниот развој и бомбини, греачи 
за дизел мотори, MAF Сензори...

BREMI е производител на оргинална опрема (OEM) и "AFTER MARKET" производи и е лидер во 
снабдувањето на опрема во Европскиот автомобилски сектор (Audi, BMW, VW, SEAT, Skoda, Bentley) 
се снабдуваат со OE "Original Equipment" од BREMI.

Иновативниот дизајн, високиот квалитет на производство и способноста ефикасно да се исполнат барањата 
на глобалниот пазар, го прави BREMI Лидер во индустријата.

Од широкиот спектар на производи на BREMI, МАКплин во моментот може да понуди:

- Каблови за свекици

- Бомбини

Кабловите за СВЕКИЦИ и БОМБИНИ се одликуваат со висок квалитет и одлични перформанси, што ја потврдува долгогодишната соработа на 
BREMI со реномираните производители на автомобили.

 

АРТИКЛИТЕ ОД АСОРТИМАНОТ на BREMI СЕ ПРОДАВААТ:

- НА ГОЛЕМО

- НА МАЛО

(вклучувајќи ги патните трошци кои се бесплатни за нарачана роба над 1000 ден.)

МАКплин е овластен дистрибутер на артиклите на BREMI (види сертификат на следниот линк)

  ПРЕПОРАЧУВАМЕ : СВЕКИЦИ / DENSO

ЗА ONLINE КАТАЛОГ СТИСНИ ТУКА...

 

 

   
 
ag.jpgatiker.jpgbre.jpgdenso.jpgfaro.jpgfobm.jpgfvalie.jpgjlm.jpgtar.jpgzprins.jpg
JoomlaMan