Atiker

 

Atiker Метал АД е производство на Авто LPG резервоари и ТНГ / CNG системи за гориво во

рамките на производствени погони лоцирани во Коња, Турција. Затворен простор на

производствени капацитети е околу 55.000 квадратни метри.

 

Atiker Метал АД производство е тим кој успева најдобро во снабдување на производи

со висок квалитет на клиенти во Турција и во целиот свет.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     ..П Р Е П О Р А Ч У В А М Е..:

ТЕРМО ПЛАСТИЧНИ ЦЕВКИ    /   МУЛТИВЕНТИЛ  ЗА LPG

                                                

 

 

   
 
ag.jpgatiker.jpgbre.jpgdenso.jpgfaro.jpgfobm.jpgfvalie.jpgjlm.jpgtar.jpgzprins.jpg
JoomlaMan